Hilde Demurie, voedingsconsulente, auteur en ambassadrice voor een ' vrolijk gezond ' leven.

Hilde Demurie (14/05/1967) begeleidt reeds meer dan 15 jaar mensen naar een 'vrolijk gezond' leven.

Hilde is actief als voedingsconsulente en volgde de opleidingen 'Orthomoleculaire voedingsconsulente' en 'De Mens: anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie en psychopathologie'.

Daarnaast blijft ze zichzelf voortdurend bijscholen over voeding en gezondheid. Als auteur schreef Hilde reeds meerdere gezondheidsboeken, waaronder 'Vrolijk Gezond!', 'Dagelijks Gezond' en 'Vrolijk Gezind!',...(zie www.vrolijkgezond.eu/boeken). Haar nieuwste boek 'Vrolijk Gezond aan Tafel' verscheen in augustus 2023.

Vandaag werkt Hilde ook als consultant om voedings- en genotsmiddelen te ontwikkelen en te verbeteren. Sinds 2023 tekenden meerdere bedrijven in om nieuwe producten te laten ontwikkelen of hun bestaande producten af te stemmen op de noden van hun klanten. Deze producten ontvangen het 'SupeR.' kwaliteitslabel omdat ze de gezondheid van de consument hoog in het vaandel houden.

Wil je meer weten over Hilde? Surf naar vrolijkgezond.eu

~
Boek "Vrolijk Gezond aan tafel"
Boek Vrolijk Gezond aan tafel Hilde Demurie

In haar nieuwe boek 'Vrolijk Gezond aan tafel' omschrijft Hilde hoe je met de juiste voeding én levenshouding, je gezondheid een boost geeft. Het boek bevat tal van recepten die je met de innovatieve producten van SupeR. kan klaarmaken. Met dit boek doe je heel eenvoudige kookinspiratie op, leer je o.a. voedingskeuzes te maken die geschikt zijn voor jouw bloedgroep, waardoor je ziektekwalen kan aanpakken. Verkrijgbaar vanaf eind augustus 2023bij Standaard boekhandel en bol.com

~
Blijf op de hoogte met de SupeR. nieuwsbrief.
SupeR. Surprising Recipes by Hilde Demurie
Schernaai 1, B-8573 Tiegem +32 (0)56 70 79 46 hilde@superbyHD.com privacy cookies copyright © 2024